Sebra sengerand – De 7 sødeste og mest populære sengerande

Det danske designfirma Sebra har i over 10 år fremstillet søde og innovative møbler og tekstiler til de mindste i familien. Hvis du er på udkig efter en Sebra sengerand, så er du ikke den eneste – deres populære sengerande bliver nemlig forhandlet i en stor række butikker i dag, såvel på nettet som i fysiske butikker.Sebra sengerand

Sebra sengerande er typisk kendetegnet ved at være lavet i bløde og behagelige materialer, som oftest kan maskinvaskes – og derudover selvfølgelig ved at være designet i beroligende farver og til tider med hyggelige motiver af små dyr, biler og lignende.

I denne guide kan du læse om syv af Sebras mest populære sengerande, og du finder links til forhandlere, hvor du kan læse mere om hver enkelt model og finde prisen på denne.


Sebra sengerand med arktiske dyr

Sebra sengerand med arktiske dyrDen første sengerand på listen er denne selvstående model, hvor der er søde billeder af arktiske dyr på den ene side, mens den anden side har en ensartet vinrød farve. Dyrene er i forskellige farver og størrelser, så dit barn har lidt forskelligt at kigge på, når det skal falde til ro.

 • Motiver af arktiske dyr
 • Står selv uden snore og opbinding
 • Økologisk og vaskbart GOTS-certificeret bomuldsbetræk

Sengeranden er lavet i en størrelse, der passer til alle standard babysenge, som typisk har en størrelse på 120 x 60 cm. Den er lavet lang nok til, at den får et lille overlap, så du har noget at give af, hvis størrelsen på dit barns seng afviger lidt fra standarden.

Læs mere om Sebras dyresengerand, og se prisen hos Mammashop.dk


Sebra sengerand med dinosaurer

Sebra sengerand med dinosaurerNæste sengerand er konstrueret og designet på samme måde som ovenstående med de arktiske dyr – denne gang er motivet dog noget lidt andet, nemlig dinosaurer. Bagsiden af sengeranden er lavet i en ensartet dyb, mørkeblå farve.

 • Motiver af dinosaurer
 • Selvstående sengerand uden snore
 • Økologisk GOTS-certificeret bomuldsbetræk, som kan maskinvaskes

Denne model passer ligeledes til babysengen i standardstørrelsen 60 x 120 cm, og den er også selvstående. Dermed skal du ikke bruge snore til at binde den fast til sengerammen. Dinosaursengeranden er forsynet med et GOTS-certificeret bomuldsbetræk, som du nemt kan lyne af og vaske ved 60 grader.

Læs mere om dinosaursengeranden, og se prisen hos Mammashop.dk


Velour Sebra sengerand i forskellige farver

Velour Sebra sengerandSebra har også lavet et par sengerande i velour, som giver en dejlig blød overflade, når babyen rør ved den. Du kan få denne velour sengerand i tre forskellige farver; hhv. en dybblå kaldet Royal Blue, en bordeauxrød kaldet Midnight Plum samt en grå kaldet Charcoal Grey.

 • Passer i størrelsen til alle standard babysenge på 60 x 120 cm
 • Du kan vælge den i rød, blå eller grå
 • Blødt betræk i bomuldsvelour

Uanset hvilken farve, du vælger, så er det fælles for alle modeller, at de er selvstående og dermed uden snore. Betrækket er lavet i blød og lækker bomuldsvelour, og du kan hurtigt tage betrækket af og vaske det i vaskemaskinen på 40 grader efter behov.

Blå: Læs mere om velour sengeranden i blå, og se prisen hos Mammashop.dk

Rød: Læs mere om velour sengeranden i rød, og se prisen hos Mammashop.dk

Grå: Læs mere om velour sengeranden i grå, og se prisen hos Mammashop.dk


Quiltet Sebra sengerand i forskellige farver

Quiltet Sebra sengerandHer har vi en enkel med pænt quiltet Sebra sengerand, som også er selvstående ligesom de foregående modeller. Den quiltede sengerand findes i tre forskellige farver; hhv. den rolige grå kaldet Grey, den rosa kaldet Vintage Rose samt den lyseblå kaldet Cloud Blue.

 • Du kan vælge mellem de tre farver grå, lyseblå og rosa
 • Sengeranden passer til babysenge i standardstørrelsen 60 x 120 cm
 • Blød quiltet sengerand med roligt mønster i betrækket

Her har Sebra valgt at lave en sengerand, hvor fokus bl.a. har været på de beroligende farvenuancer og den bløde fornemmelse, som quiltningen giver. Du kan vælge den rosa til din datter, den lyseblå til din søn eller den grå, hvis det skal være mere neutralt og evt. skal bruges til andre børn senere hen.

Lyseblå: Læs mere om den lyseblå quiltede sengerand, og se prisen hos Mammashop.dk

Rosa: Læs mere om den rosa quiltede sengerand, og se prisen hos Mammashop.dk

Grå: Læs mere om den grå quiltede sengerand, og se prisen hos Mammashop.dk


Little Driver Sebra sengerand med biler

Little Driver Sebra sengerandSkal motivet have lidt mere fart over feltet, så kan du se nærmere på denne Little Driver sengerand, hvor hele overfladen har print af biler, busser og andre køretøjer. Grundfarven på den ene side er dyb blå, mens baggrundsfarven på siden med motiverne er behagelig lyseblå. Bilerne og de øvrige køretøjer er lavet i en masse forskellige farver.

 • One-size størrelse, som passer til standard babysenge på 60 x 120 cm
 • Selvstående uden brug af snore
 • Betræk af 100 % økologisk bomuld

Denne Sebra sengerand har en længde, som giver et lille overlap, så der er noget at tage af. Den er uden snore og står dermed af sig selv, når du placerer den i babysengen eller kravlegården. Betrækket af lavet af økologisk bomuld, mens fyldet er af polyester.

Læs mere om sengeranden med biler, og se prisen hos Kids-World.dk


Singing Birds Sebra sengerand med fugle

Singing Birds Sebra sengerandDenne model er lavet ligesom ovenstående på alle tænkelige måder – dog er motivet noget anderledes. I stedet for blå farver og køretøjer, så er denne sengerand prydet med fugle i forskellige former og farver. Grundfarven på siden uden fuglemotiver er mørk rosa farve, mens farven omkring fuglene er lyserød og pudderagtig blød i det.

 • One-size størrelse, som passer til standard babysenge på 60 x 120 cm
 • Selvstående uden brug af snore
 • Betræk af 100 % økologisk bomuld

Ligeledes står denne Singing Birds model også af sig selv, og du skal derfor ikke tænke på snore. Du kan åbne betrækket via den lange lynlås, så du kan tage det af og maskinvaske det. Husk at strække betrækket godt ud efter vask, så det bibeholder en pasform, der stadig passer til fyldet.

Læs mere om Singing Birds sengeranden, og se prisen hos Kids-World.dk


Sleepy Croc Sebra slange sengerand

Sleepy Croc Sebra slange sengerandDen sidste sengerand på listen er denne populære Sleepy Croc model, som typisk er den, forældre omtaler som en Sebra slange sengerand pga. dens runde og lange form. Sleepy Croc er lavet i et blødt bomuldsbetræk i hyggelige og beroligende grå farver.

 • Kan bruges som sengerend, pude, bamse eller sengehest
 • Længde på 190 cm
 • Bomuldsbetræk og polyesterfyld

Du bør være opmærksom på, at denne slange sengerand fra Sebra kun har en længde på 190 cm, mens mange af de øvrige sengerande ligger på 340-340 cm. Dermed vil den også have svært ved at hånd hele vejen rundt i en standard babyseng, der måler 60 x 120 cm. Den kan dog stadig dække for hovedgærdet og det meste af siderne uden problemer. Fordelen ved Sleepy Croc er desuden, at den – pga. dens design – nemt kan følge dit barn op igennem de første år, lige fra babysengen som sengerand til juniorsengen som hyggebamse eller pude.

Læs mere om Sleepy Croc sengeranden, og se prisen hos Liams.dk


Fordele ved en sengerand

Stort set alle forældre vælger at anskaffe sig en sengerand, når babyen skal til at ligge i sin egen tremmeseng. Den primære grund for mange forældre vil typisk være sikkerheden og trygheden i at vide, at babyen ikke kan få sine små hænder eller føder ud gennem tremmerne.

Men derudover kan en sengerand også bringe andre fordele med sig. Den vil bl.a. kunne give en omkransende tryghed for barnet, når det skal sove eller falde til ro. Og afhængig af modellen, så kan den også bruges til at give en ekstra følelse af tryghed pga. den bløde overflade – F.eks. kan Sleepy Croc, som var sidste model på listen ovenfor, bruges som en bamse til at putte med pga. dens form.

Sidst men ikke mindst kan en sengerand være god til at hjælpe med til at sikre, at babyen ikke ligger i træk i sin tremmeseng. Den skærmer af, og tager det værste træk, som måske ville komme ind gennem tremmerne og hen over babyen i sengen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *